Posted by : Klisiaris Nikolaos Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Η Google λοιπόν βλέποντας την μεγάλη ανταπόκριση του συστήματος σχολιασμού του Facebook, αποφάσισε και το ίδιο να δημιουργήσει ένα, το οποίο θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει όλη την δύναμη που έχει αποκτήσει η αναζήτηση από το νέο κοινωνικό της δίκτυο, το Google+.



Ο blogger του Tech-wd.com, σελίδα τεχνολογικού ενδιαφέροντος, Saud Al-Hawawi ανέφερε χθες σε ανάρτηση του ότι νέα χαρακτηριστικά που αναμένετε να δώσει στο κοινό η Google, συζητήθηκαν κατά την διάρκεια εκδήλωσης της Google, G-Saudi Arabia, και ανάμεσα τους και η νέα πλατφόρμα σχολιασμού.


Το νέο σύστημα σχολιασμού της Google, το οποίο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ανταγωνιστεί αυτό του Facebook, θα έχει βαθιά σύνδεση με το όλο το δίκτυο της Google όπως υπηρεσίες και ιστοσελίδες, να εμφανίζει τα σχόλια στην μηχανή αναζήτησης της Google και το σημαντικότερο θα είναι ότι θα είναι διαθέσιμο για χρήση σε ιστοσελίδες τρίτων!


Όπως μπορείτε να δείτε και στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό site που να μην διαθέτει την πλατφόρμα σχολιασμού του Facebook και να μην συμμορφώνεται με τις πολιτικές ορθής χρήσης της Google.


Μια πλατφόρμα σχολιασμού της Google θα σιγούρευε ότι οι χρήστες χρησιμοποιούν συστηματικά τους λογαριασμούς της Google και έτσι θα έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στο Google+.


Το ερώτημα όμως που παραμένει είναι: Πως αυτή η ενέργεια της Google θα επηρεάσει τις υπηρεσίες που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για να υποστηρίζουν τις πλατφόρμες σχολιασμών όπως το Disqus και το Livefyre που ήδη παλεύουν να ανταγωνιστούν την αντίστοιχη πλατφόρμα του Facebook.


Εσείς τι γνώμη έχετε για αυτή την ενέργεια της Google; Πιστεύετε ότι καταστρέφει τον ανταγωνισμό και εγκαθιδρύει ένα είδος μονοπώλιου στον κόσμο του ίντερνετ;;;

Leave a Reply

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

ΥΓ. ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Αρχειοθήκη

Συνολικές προβολές σελίδας

Από το Blogger.

Αναγνώστες

free counters

- Copyright © Techmaniacnews -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -