Posted by : Klisiaris Nikolaos Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Οι φήμες για είσοδο της Google απευθείας στην αγορά των tablets με δική της συσκευή, εντείνονται ύστερα από σημερινό άρθρο της Wall Street Journal.



Σύμφωνα με το άρθρο, η μεγάλη επιτυχία του Kindle Fire της Amazon δεν πέρασε απαρατήρητη με τη Google να ετοιμάζει το δικό της διαδικτυακό κατάστημα μέσω του οποίου θα πωλούνται android tablets. Σε αυτά πολύ πιθανόν να περιλαμβάνεται και το Nexus Tablet στα πρότυπα των android smartphones όπου η Google επιλέγει κατασκευαστή και κυκλοφορούν ένα μοντέλο αναφοράς που τρέχει την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας.


Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η εταιρεία που θα συνεργαστεί με τη Google για τη δημιουργία του tablet αν και σημαντικό προβάδισμα πρέπει να έχει η ASUS η οποία πρόσφατα στην έκθεση MWC 2012 είχε αναφέρει ότι ένα tablet με τιμή $199 βασισμένο στο Tegra 3 της Nvidia, θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.


ΠΗΓΗ : wsj.com

Leave a Reply

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

ΥΓ. ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Αρχειοθήκη

Συνολικές προβολές σελίδας

Από το Blogger.

Αναγνώστες

free counters

- Copyright © Techmaniacnews -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -