Posted by : Klisiaris Nikolaos Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα από την κυκλοφορία του, το Photoshop CS6 beta έχει δει μια συγκλονιστική προσοχή στο προϊόν, συγκεκριμένα μισό εκατομμύριο downloads. Αυτή ήταν η πρώτη φορά εδώ και χρόνια που η Adobe έχει κυκλοφορήσει μια δημόσια beta έκδοση του Photoshop, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι συγκέντρωσε πολύ προσοχή - βέβαια δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε πως και αυτός ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος.



Εκτός από τα πολλά downloads, το Photoshop CS6 beta έγινε μια παγκόσμια "τάση" θέματος μετά την ανακοίνωση! Ακόμα και λίστα με βίντεο που έχει διαθέσει η Adobe στο Youtube έχει δεχτεί περίπου 3 εκατομμύρια επισκέψεις.
Μέχρι στιγμής τα σχόλια των χρηστών ήταν θετικά, όπου διάφοροι δοκιμαστές έχουν κάνει πάνω από 2.000 σχόλια, 12.000+ like στο Facebook και 110.000+ tweets.


Εάν δεν έχετε κατεβάσει ακόμα την beta έκδοση καλά θα κάνετε να το κάνετε σύντομα για να μείνετε και εσείς με ανοιχτό το στόμα όπως και εμείς!
Μια πλήρη λίστα σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά του νέου Photoshop CS6 beta είναι διαθέσιμα σε αυτό το PDF της Adobe.


Το καλύτερο βέβαια σημείο είναι ότι είναι δωρεάν (ακόμη και αν είναι ακόμη σε beta έκδοση), μάλλον η οικονομική κρίση τους οδήγησε και αυτούς να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση!


Η beta έκδοση λοιπόν είναι διαθέσιμη εδώ για όποιον επιθυμεί να την κατεβάσει σε Αγγλικά και στα Ιαπωνικά (που δεν νομίζουμε να τα προτιμήσετε). Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει πότε θα είναι διαθέσιμη η πλήρης εφαρμογή, να τον ενημερώσουμε ότι θα παρουσιαστεί στο πρώτο εξάμηνο του 2012 και οι τιμές θα είναι 699$ για το CS6 και 999$ για το CS6 Extended.

Leave a Reply

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

ΥΓ. ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Αρχειοθήκη

Συνολικές προβολές σελίδας

Από το Blogger.

Αναγνώστες

free counters

- Copyright © Techmaniacnews -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -