Posted by : Klisiaris Nikolaos Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Έτοιμο επιτέλους το Instagram για Android κινητά...



Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν και είναι συμβατή με οποιαδήποτε Android συσκευή με κάμερα και έκδοση 2.2 ή νεότερη αν και δεν λειτουργεί με Android tablets. Όλες οι λειτουργίες που έχουμε γνωρίσει στο iPhone είναι παρούσες και στην Android έκδοση με ελαφρώς τροποποιημένο γραφικό περιβάλλον. Η εταιρεία σημειώνει ότι αυτή η έκδοση δεν διαθέτει κάποια λειτουργία ή δυνατότητα που δεν υπάρχει ήδη στην iOS έκδοση.


H εταιρεία ανακοίνωσε ότι διαθέτει μέχρι στιγμής πάνω από 30 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες με πάνω από 1 δις φωτογραφίες. Στο κοινωνικό δίκτυο ανεβαίνουν καθημερινά περίπου 5 εκατομμύρια φωτογραφίες ενώ γίνονται 575 likes και 81 σχόλια το δευτερόλεπτο.


Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή εδώ



ΠΗΓΗ : techgear.gr

Leave a Reply

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

ΥΓ. ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Αρχειοθήκη

Συνολικές προβολές σελίδας

Από το Blogger.

Αναγνώστες

free counters

- Copyright © Techmaniacnews -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -