Posted by : Klisiaris Nikolaos Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Αν νομίζετε ότι μέσω της δημοφιλής εφαρμογής Google Maps μπορείς να δεις τα πάντα σε όλο τον κόσμο, κάνεις λάθος!
Υπάρχουν 6 μέρη τα οποία η Google δεν σε αφήνει να δεις...



  • The Royal Residence, Netherlands (Η βασιλική κατοικία, Ολλανδία)


Το Βασιλικό Παλάτι του Άμστερνταμ στην Ολλανδία - ονομάζεται Koninklijk Paleis Amsterdam - προστίθεται στον κατάλογο των τόπων τα οποία έχουν "θολώσει" στο Google Maps. Σχετίζεται με την ολλανδική βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων τους βασιλικούς σταύλους και άλλη μία κατοικία που ονομάζεται Huis ten Bosch.
  • Tantauco National Park, Chile (Το Εθνικό Πάρκο Tantauco, Χιλή)


Το Εθνικό Πάρκο Tantauco στην Χιλή μπορεί να φανεί μόνο μέσω ενός "δείκτη" που υπάρχει στο Google Maps. Το ιδιωτικό φυσικό "απόθεμα" είναι το σπίτι για πολλά απειλούμενα υπό εξαφάνιση ζώα!
  • Keowee Dam, South Carolina


Η τεχνητή δεξαμενή Keowee Dam on Lake Keowee στη Νότια Καρολίνα είναι επίσης θολή στο Google Maps. Έχοντας το σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου , το φράγμα βοηθά να λειτουργεί μια επιχείρηση ηλεκτρισμού που ονομάζεται Duke Energy company.
  • Mysterious Russian Site (Μυστηριώδης θέση στη Ρωσία)


Δεν είμαστε απολύτως σίγουροι γιατί αυτή η θέση της Ρωσίας είναι θολή, ειδικά δεδομένου ότι είναι στην τούνδρα της Σιβηρίας. Η πλησιέστερη πόλη είναι το Egvekinot, στη Ρωσία, η οποία είναι γείτονας με την Αλάσκα μέσω του Βερίγγειου Πορθμού.
  • Minami Torishima Airport, Japan (Το αεροδρόμιο Minami Torishima, Ιαπωνία)


Το αεροδρόμιο Minami Torishima στην Ιαπωνία, είναι ένα αεροδρόμιο μιας λωρίδας που βρίσκεται στα ανοικτά της ανατολικής ακτής της Ιαπωνίας, και έχει υπερχρωματιστεί με άσπρο. Σήμερα χρησιμοποιείται από την Ναυτιλιακή Δύναμη Αυτοάμυνας της Ιαπωνίας
  • Babylon, Iraq (Βαβυλώνα, Ιράκ)


Η πόλη της Βαβυλώνας στο Ιράκ μοιάζει πιο πολύ σαν ένα απέραντο χωράφι παρά σαν μια πολυσύχναστη πόλη...Γιατί άραγε;;;

Leave a Reply

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

ΥΓ. ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Αρχειοθήκη

Συνολικές προβολές σελίδας

Από το Blogger.

Αναγνώστες

free counters

- Copyright © Techmaniacnews -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -