Posted by : Klisiaris Nikolaos Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Φανταστείτε αυτό το σενάριο: Ο καφές έχει κρυώσει, και εσείς απλά τεμπελιάζετε να σηκωθείτε από το γραφείο να πάτε στον φούρνο μικροκυμάτων και να τον ξαναζεστάνετε. Εάν έχετε όμως το νέο iPad, έχετε την λύση: το HotPad!


Το HotPad είναι μια απλή εφαρμογή που υπερχρονίζει (overclocking) τον επεξεργαστή του iPad και έτσι εμφανίζει εικονικά πηνία θερμότητας στην οθόνη του και έτσι μπορείτε να τοποθετήσετε τον καφέ σας και να τον κρατήσει ζεστό για ώρες.

Πείτε την αλήθεια ψαρώσατε...
Φυσικά και όλα αυτά είναι ένα αστείο και σίγουρα δεν σας προτείνουμε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε ζεστό ρόφημα στο iPad σας αλλά και σε καμία άλλη ευαίσθητη ηλεκτρική συσκευή. Αυτή η εφαρμογή είναι ένα πολύ έξυπνο κόλπο μετά τα τελευταία δημοσιεύματα περί υπερθέρμανσης του νέου iPad σε σχέση με το iPad 2.

Η εφαρμογή αυτή επινοήθηκε από τους φαρσέρ της εταιρείας Primary Coffee Company, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η εφαρμογή αυτή δεν θα βλάψει το iPad σας -αλλά δεν θα έπρεπε να βάλετε τον καφέ σας πάνω του.

Όσον αφορά την αυξημένη θερμοκρασία του νέου iPad  σε σχέση με το iPad 2, δεν είμαστε σίγουροι ότι όλη αυτή η διαμάχη που έχει ξεσπάσει είναι δικαιολογημένη. Έτσι και αλλιώς, λίγο πολύ όλα τα gadjet που χρησιμοποιείτε -laptop, υπολογιστής, τηλέφωνο- ζεσταίνονται λίγο μερικές φορές!

Leave a Reply

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

ΥΓ. ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Αρχειοθήκη

Συνολικές προβολές σελίδας

Από το Blogger.

Αναγνώστες

free counters

- Copyright © Techmaniacnews -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -