Posted by : Klisiaris Nikolaos Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Η Opera ανακοίνωσε την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του Opera Mini 7 για Android. Η ανακοίνωση έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την είδηση ότι ο προεπιλεγμένος browser “robot” του Android κατάφερε να γίνει ο δημοφιλέστερος μεταξύ των mobile browsers, και η Νορβηγική εταιρία αναφέρει ότι ο Opera Mini έχει πλέον 160 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες.


Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Opera Mini είναι μια πιο «ελαφριά» έκδοση του Opera Mobile που ενδείκνυται για χρήση σε smartphones και “featured phones”, τα τηλέφωνα, δηλαδή, που δεν θεωρούνται smartphones αλλά που διαθέτουν επιπλέον λειτουργικότητες σε σχέση με τις απλές συσκευές.
Ο browser χρησιμοποιεί μια ειδική τεχνολογία της εταιρείας που επιτρέπει την συμπίεση του περιεχομένου των ιστοσελίδων πριν τις κατεβάσει ο χρήστης, κάτι που συνεπάγεται μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτωσης αλλά και εξοικονόμηση όγκου δεδομένων.


Μπορείτε να κατεβάστε τον Opera Mini 7 για Android από το Google Play ή να επισκεφθείτε την σελίδα m.opera.com από το κινητό σας τηλέφωνο.

Leave a Reply

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

ΥΓ. ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Αρχειοθήκη

Συνολικές προβολές σελίδας

Από το Blogger.

Αναγνώστες

free counters

- Copyright © Techmaniacnews -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -