Posted by : Klisiaris Nikolaos Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Το να οδηγείτε ένα αυτοκίνητο μόνο του χωρίς οδηγό απλά παίρνοντας μόνο εντολές, είναι ένα από τα πιο απίστευτα πράγματα όσο εξελίσσετε η τεχνολογία και φυσικά αυτό το πείραμα δεν θα μπορούσε παρά να ανήκει στην Google. 
Η ιδέα ότι τα αυτοκίνητα θα μπορούν να ακολουθούν μια διαδρομή με βάση μια σειρά από παράγοντες, όπως το είδος της κίνησης και ο καιρός είναι κάτι που όχι μόνο είναι φανταστικό, αλλά θα μπορούσε να σώσει και ζωές.

Η Google ανακοίνωσε ότι το έργο έχει πιάσει το όριο των 200.000 μιλίων δοκιμών, και είχε να πει κάτι για αυτό:

Ανακοινώσαμε το project σχετικά με το αυτοκίνητο που κινείται μόνο του, χωρίς οδηγό, το 2010 για να κάνουμε την οδήγηση πιο ασφαλή, πιο απολαυστική και πιο αποδοτική. Έχοντας ολοκληρώσει με ασφάλεια πάνω από 200.000 μίλια δοκιμών έχοντας τον υπολογιστή να καθορίζει την οδήγηση, νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε μία από τις αγαπημένες μας στιγμές. Μαζί μας είναι ο Steve, ο οποίος ήρθε μαζί μας για ένα προσεκτικά προγραμματισμένο δρομολόγιο για να βιώσουμε το αίσθημα πίσω από το τιμόνι με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από τον συνηθισμένο. Οργανώσαμε αυτή τη δοκιμασία ως ένα τεχνικό πείραμα, αλλά νομίζουμε πως είναι και μια πολλά υποσχόμενη ματιά στο τι μπορεί να κάνει μια μέρα η αυτόνομη τεχνολογία εάν η τεχνολογία και τα πρότυπα ασφαλείας ξεπεραστούν!




Ναι καλά είδατε ο Steve είναι ουσιαστικά "τυφλός" και δεν βλέπει. Καταπληκτικό έτσι;;;

Leave a Reply

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

ΥΓ. ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Αρχειοθήκη

Συνολικές προβολές σελίδας

Από το Blogger.

Αναγνώστες

free counters

- Copyright © Techmaniacnews -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -