Posted by : Klisiaris Nikolaos Τρίτη 27 Μαρτίου 2012


Μπορεί το κοινωνικό δίκτυο της Google, Google+, να μην έχει ακόμα τον αριθμό των εγγεγραμμένων χρηστών που έχει το Facebook, όμως από πλευράς λειτουργιών υπερέχει στις δυνατότητες και τις λειτουργίες που προσφέρει στο χρήστη.



Φυσικά αυτό είναι πολύ λογικό μιας και η Google έχει αμέτρητες υπηρεσίες οι οποίες συνεργάζονται άψογα με το Google+ .
Μία από τις νέες λειτουργίες του Google+ Hangouts είναι η δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων μέσω του Google Voice από την οποία ο χρήστης της υπηρεσίας μπορεί μέσα από το Hangout να επιλέξει Invite και στη συνέχεια να πραγματοποιήσει τηλεφωνική κλήση.

Για την ώρα η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες υπολογιστών όμως πολύ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε εκδόσεις για φορητές συσκευές.


Τέλος η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν στους χρήστες των ΗΠΑ και του Καναδά ενώ για όλες τις άλλες χώρες ισχύουν οι χρεώσεις του Google Voice.

Leave a Reply

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

ΥΓ. ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Αρχειοθήκη

Συνολικές προβολές σελίδας

Από το Blogger.

Αναγνώστες

free counters

- Copyright © Techmaniacnews -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -