Posted by : Klisiaris Nikolaos Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Θέτοντας τον τετραψήφιο κωδικό ασφαλείας στο iPhone , μπορεί να διατηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα από αδιάκριτα μάτια όπως τον οδηγό ταξί που τυχόν ξεχάσατε το τηλέφωνο. Αλλά η αστυνομία θέλει να μπορεί να βλέπει τα δεδομένα που έχετε αποθηκεύσει στο τηλέφωνο σας, και αυτός ο τετραψήφιος κωδικός θα καθυστερήσει την διαδικάσια πρόσβασης σε αυτά αλλά μόνο κάτι λιγότερο από δύο λεπτά.



Ορίστε ένα βίντεο από την Micro Systemation , μια εταιρία από την Στοκχόλμη που πουλάει στην αστυνομία και στον στρατό εργαλεία για να έχουν πρόσβαση σε συσκευές εγκληματιών και υπόπτων ή σε αιχμαλώτους του στρατού για να αδειάζουν τα προσωπικά τους δεδομένα από τα τηλέφωνα.

Στο βίντεο επιδεικνύεται επίσης και ο τρόπος πρόσβασης σε δεδομένα σε συσκευές Android.

ΠΗΓΗ : forbes.com

Leave a Reply

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

ΥΓ. ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Αρχειοθήκη

Συνολικές προβολές σελίδας

Από το Blogger.

Αναγνώστες

free counters

- Copyright © Techmaniacnews -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -