Posted by : Klisiaris Nikolaos Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012


  • Angry Birds Space
Το, πολύ γνωστό πια, παιχνίδι Angry Birds πιστεύουμε πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις...Απλά κατεβάστε το και απολαύστε!



  • Moshcam
Το Moshcam είναι μια νέα δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε συναυλίες στο τηλέφωνό σας ή στο tablet. Η εφαρμογή σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 1.200 ώρες ζωντανής μουσικής από έναν κατάλογο με μπάντες μεταξύ των οποίων οι Decemberists, Jane’s Addiction, Blondie, Public Enemy, και Flogging Molly.
  • Blurtt
Πόσες φορές σας έχει τύχει να δείτε μια φωτογραφία και αμέσως να σκεφτείτε μια λεζάντα που θα της ταίριαζε γάντι; Τώρα λοιπόν σας δίνεται αυτή η ευκαιρία με το Blurtt. Με αυτή την πολύ απλή, αλλά θαυματουργή, εφαρμογή μπορείτε να επεξεργαστείτε οποιαδήποτε εικόνα σας και να της προσθέσετε λεζάντες που της ταιριάζουν.
  • Clik για Android και iPhone
Το Clik μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε ένα τηλεχειριστήριο για το YouTube χωρίς κανένα πρόσθετο λογισμικό ή hardware. Μπορείτε να συνδεθείτε με το πρόγραμμα περιήγησης που θέλετε να ελέγξετε, σαρώνοντας ένα QR code στο clickthis.com. Μετά τη σύνδεση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ελέγξετε ποια βίντεο παίζουν στην οθόνη του browser, να τα σταματήσετε αυτά και να τα ορίσετε ως αγαπημένα. Για να δείτε την εφαρμογή σε δράση, δείτε το βίντεο της επίδειξης. Φυσικά η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν!


 
Προσπαθείτε να ανοίξετε ένα αρχείο .zip στο κινητό σας τηλέφωνο; Καλή τύχη -εκτός και αν έχετε εγκατεστημένο αυτό το πολύ χρήσιμο εργαλείο. Πιστεύουμε πως όλοι όσοι έχουν χρησιμοποιήσει υπολογιστή θα γνωρίζουν ή έστω θα έχουν ακουστά την εφαρμογή WinZip.
Αυτή η εφαρμογή λοιπόν ξεκινάει κατευθείαν από τα εισερχόμενα σας ώστε να σας δώσει την δυνατότητα να ρίξετε μια ματιά σε αυτά τα, ενοχλητικά, πακέτα αρχείων! Φυσικά και αυτό είναι δωρεάν!

Leave a Reply

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

ΥΓ. ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Αρχειοθήκη

Συνολικές προβολές σελίδας

Από το Blogger.

Αναγνώστες

free counters

- Copyright © Techmaniacnews -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -