Posted by : Klisiaris Nikolaos Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011


Ναι, καλά διαβάσατε... 



Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη του Μουσείου Επιστήμης του Λονδίνου, οι 3000 Άγγλοι ενήλικες που συμμετείχαν στην έρευνα αποκάλυψαν πως από τα 50 πράγματα που δεν θα μπορούσαν να ζήσουν χωρίς αυτά ήταν και το Facebook το οποίο το κατέταξαν στην θέση νούμερο 5!!!
Μάλιστα το είχαν αμέσως μετά τον ήλιο και το καθαρό τρεχούμενο νερό.


Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονταν στην τελευταία έκθεση του μουσείου με θέμα Water Wars: Fight The Food Crisis, η οποία δείχνει την ανάγκη του νερού για να μεγαλώνουν τα σπαρτά καθώς και την πρόοδο της τεχνολογίας για να βοηθήσει στο ζήτημα αυτό. Το πιο σοκαριστικό αποτέλεσμα: Η σύνδεση στο ίντερνετ κατέλαβε την θέση νούμερο 2 πάνω από το νερό!


Παρακάτω ακολουθούν τα δέκα πρώτα αποτελέσματα:



  1. Ήλιος
  2. Σύνδεση στο ίντερνετ
  3. Καθαρό πόσιμο νερό
  4. Ψυγείο
  5. Facebook
  6. Εθνική Υπηρεσία Υγείας
  7. Κουζίνα
  8. Email
  9. Τουαλέτα
  10. Κινητό τηλέφωνο / smartphone

Ποια από τα αποτελέσματα σας σοκάρουν περισσότερο;;; Σίγουρα το Facebook είναι μια τραγική επιλογή μέσα σε αυτά τα πράγματα με τα οποία δεν θα μπορούσες να ζήσεις!

Leave a Reply

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

ΥΓ. ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Αρχειοθήκη

Συνολικές προβολές σελίδας

Από το Blogger.

Αναγνώστες

free counters

- Copyright © Techmaniacnews -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -